Loading...

Belgische Bouwers

Belgisch bouwen in Spanje… en wereldwijd

Belgen worden geboren met een baksteen in hun maag… En we zijn in ons thuisland gezegend met bouwfirma’s, architecten en vakmensen die wereldwijd op het allerhoogste niveau staan.

Geen bling bling maar discrete perfectie, understated luxury die alleen de echte kenner onderscheidt.

In het buitenland blijft men echter vaak op zijn honger zitten. Zowel communicatie, als begrip van de hoge Belgische kwaliteitsverwachtingen, ontbreken meestal. Wat in Spanje als “luxe” verkocht wordt, zou in België of Nederland hooguit twee sterren krijgen.

Architectuur van Modern Villas, nu in opbouw in Marbella

Modern Villas werd in 2013 gecreëerd om Belgische klanten in Marbella de service, kwaliteit en betrouwbaarheid te geven die ze in eigen land gewend zijn.

Omdat de locale Andalusische architecten van nature geen feeling hadden voor het Belgische (warme) minimalisme, en technisch nog wel wat achter stonden, wordt de creatieve architectuur en design in huis gedaan. En dan wél met behulp van de meest geävanceerde software. Hierdoor kunnen klanten vanaf dag 1 hun ontwerp in 3D kunnen zien, en zelfs op video en in Virtual Reality. Want plattegronden, secties en gevelaanzichten zijn nooit genoeg om écht aan te voelen hoe uw huis er uit gaat zien!